agenda

WORKSHOP?

Belangstelling voor een workshop? Standaard of helemaal op maat? voor u zelf of organisatie!

Scroll verder voor het zomerprogramma of neem contact op voor een workshop op maat. Misschien in het kader van vitaliteit van uw medewerker.

Jort van Ast

mail naar: jort@jort.nl
bel naar: 0620834107

Het zomerprogramma is een samenwerking tussen Jort van Ast en Patricia Swanenberg

Workshops | Stiltedag

Jort praktijk voor adem- en ontspanningstherapie | mindfulness en praktijk Swanenberg hebben besloten om deze zomer een bijzonder programma aan te bieden. Het programma krijgt vorm en inhoud.  Wij geven hieronder een eerste indruk. Het is mogelijk om je aan te melden door een mail te sturen naar jort@jort.nl  of naar patricia@praktijkswanenberg.nl

Maar als je gewoon nieuwsgierig bent dan is het ook prima om even geluid te geven. Nieuwsgierig naar de praktijk van Patricia? http://praktijkswanenberg.nl/

Zaterdag 7 juli
Voor dag en dauw

Op zaterdag 7 juli staan wij bij het opkomen van de zon aan het water. Mindfulness en yoga om de dag mee te beginnen. Na afloop samen aan een heerlijk ontbijt.
Vanaf 5:15 uur bent u welkom. Thee staat klaar, even rustig aankomen. Om 5:30 komt de zon op en starten we met een eerste oefening.
U betaalt voor deze ochtend, inclusief het ontbijt €30

In Verbinding festival

Op 1 september staat de dag in het teken van de zintuigen. Op de locatie aan de Richard Jungweg verbinden wij ons aan zang, mindfulness, yoga en nog meer workshops die de komende periode aan u worden gepresenteerd. Een bijzondere dag, op een bijzondere locatie met een overheerlijke lunch.

De dag krijgt vorm en inhoud. Meer informatie volgt!

locatie

Easterskar

Het programma vindt plaats op een bijzondere locatie. Aan de rand van het natuurgebied het Easterskar.

Het adres is Richard Jungweg 2

Het weer kan van invloed zijn op het programma. Bij storm, kans op onweer, aanhoudende regen, kan het besluit genomen worden naar de kapel van Rotstergaast te verhuizen. Wij informeren u via mail of telefonisch

locatie

De Kapel

De kapel van Rotstergaast is de praktijkruimte van Jort.

Het kan zijn dat het zomerprogramma moet uitwijken naar deze kapel. Dit is afhankelijk van storm, aanhoudende regen en onweer.