agenda

Het zomerprogramma is een samenwerking tussen Jort van Ast en Patricia Swanenberg

Workshops | Stiltedagen|

Jort praktijk voor adem- en ontspanningstherapie | mindfulness en praktijk Swanenberg hebben besloten om deze zomer een bijzonder programma aan te bieden. Het programma krijgt vorm en inhoud.  Wij geven hieronder een eerste indruk. Het is mogelijk om je aan te melden door een mail te sturen naar Jort. Maar als je gewoon nieuwsgierig bent dan is het ook prima om even geluid te geven. Nieuwsgierig naar de praktijk van Patricia? http://praktijkswanenberg.nl/

zaterdag 12 mei

Op zaterdag 12 mei staat de dag in het teken van mindfulness en yoga. Als je dat samenvoegt klinkt het als bewegen in aandacht. Op een bijzondere locatie: aan het water van een prachtig natuurgebied het Easterskar.
De dag wordt verzorgd door Jort van Ast en Patricia Swanenberg. Bewegen of tussendoor lui op de bank voor het brandend vuur.  De uitgebreide lunch is in goede handen van Roos & Gineke. Ook zorgen wij voor thee, koffie en verfrissend water.
U betaald voor deze dag €60.

Voor meer informatie of direct opgeven voor deze dag: stuur een mail naar Jort

12 mei 2018

Op zaterdag 12 mei staat de dag in het teken van mindfulness en yoga. Als je dat samenvoegt klinkt het als bewegen in aandacht.


23 en/of 24 juni

Twee dagen in stilte. Je onderdompelen in yoga, mindfulness en elementen van de adem- en ontspanningstherapie.

7 juli 2017

Op zaterdag 7 juli staan wij bij het opkomen van de zon aan het water. Mindfulness en yoga om de dag mee te beginnen. Na afloop staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar.


In Verbinding festival

Op 1 september staat de dag in het teken van de zintuigen. Op de locatie aan de Richard Jungweg verbinden wij ons aan zang, mindfulness, yoga en nog meer workshops die de komende periode aan u worden gepresenteerd. Een bijzondere dag, op een bijzondere locatie met een overheerlijke lunch.