Jort

praktijk voor adem- & ontspanningstherapie | mindfulness

Ik ben Jort van Ast en ruim dertig jaar werkzaam in de gezondheidszorg.

In die dertig jaar heb ik gewerkt als leidinggevende in de verstandelijk gehandicapten zorg maar ook als verpleegkundige op een kinderafdeling. Van projectfunctionaris in een periode van visie verandering tot docent verpleegkunde aan de HBO V. Allemaal onvergetelijk mooie ervaringen

Vanaf 2005 werk ik onder andere als (weerbaarheid) trainer-coach in de zorg. Ik coach, train en ondersteun mensen op de werkvloer in het uitoefenen van dit bijzondere vak.

Bij de weerbaarheid training die ik nu geef, ligt het accent op de invloed van stress op vakmanschap, maar uiteindelijk op kwaliteit van leven.

De opleiding tot mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het opleidingsinstituut van Rob Brandsma: Centrum voor Mindfulness te Amsterdam gevolgd. Ik ben lid van de VMBN, de beroepsvereniging voor Mindfulnesstrainers categorie 1.

Als verpleegkundige ben ik BIG geregistreerd. (19007113230)

Met mijn eigen bedrijf: Jort training&coaching wil ik dertig jaar ervaring in de gezondheidszorg, mijn kennis als verpleegkundige, docent, trainer en meer dan 25 jaar aikido ervaring inzetten voor training en coaching. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren.
Ik werk als coach vanuit huis op de locatie aan de Richard Jungweg 2 te Rotsterhaule. De mindfulness en de weerbaarheidtrainingen worden gegeven in de kapel van Rotstergaast . Ook trainingen op andere locaties zijn mogelijk.

 Jort-zw