locatie

de Praktijk in Rotstergaast

De praktijk van Jort is gevestigd in een kleine kapel. Achter de kapel is een begraafplaats en een klokkenstoel. Voor veel mensen uit de omgeving is dit een laatste rustplaats en de kapel een plek om te herdenken. Het is dan ook bijzonder dat de kapel gebruikt mag worden als praktijkruimte. Het adres van de praktijk is: Schoterweg 11 te Rotstergaast.


 .

de Praktijk in Heerenveen

Elke woensdag houd ik praktijk in het gebouw van het Medisch Centrum voor Natuurgeneeswijze aan de stationsstraat 4a te Heerenveen. U kan hier  terecht voor de adem- en ontspanninstherapie, mindfulnesscoaching en trainingen

Locatie aan het water

Op de thuislocatie aan de Richard Jungweg te Rotsterhaule nodigen wij u uit voor een verscheidenheid aan workshops. Mindfulness, yoga, maar ook de Dag In Verbinding speelt zich af aan het water. Dit alles aan de rand van een bijzonder natuurgebied, het Easterskar. Wie heeft er niet een bezoek gebracht aan de vogelhut of een wandeling gemaakt langs adderbroedplaatsen of gezocht naar de Roerdomp. Voor de workshops bezoekt u de agenda.