Jort

Wie is Jort

Jort van Ast (1963) is getrouwd met Roos, vader van twee volwassen dochters en opa van drie kleinkinderen

Als trainer en coach van een grote zorgorganisatie wordt hij steeds meer van bewust dat de vele, soms langdurige ervaringen van stress van invloed zijn op vakmanschap. Uiteindelijk op kwaliteit van leven.

In 2014 gaat het roer om en zijn bedrijf: Jort praktijk voor adem- en ontspanningstherapie | mindfulness is een feit.

Jort is mede eigenaar van de Kiemschuur. De Kiemschuur is een centrum waar je een pas op de plaats kan maken. Even stil te staan bij dat wat in ons leven bewust (maar ook zo vaak onbewust) aandacht vraagt. Vragen over een gezond en vitaal leven kunnen hier een antwoord vinden. Reguliere zorg en complementaire zorg trekken samen op. Leefstijl verdient aandacht. Balans tussen inspanning en ontspanning is een centraal thema. Volg een training, een workshop of sluit aan bij een dag in stilte aan het water van het Easterskar. Kom naar een lezing of bezoek een avond vol muziek.
www.dekiemschuur.nl

Jort is een geregistreerd adem- en ontspanningstherapeut volgens de methode van Jan van Dixhoorn en een geregistreerd mindfulnesstrainer.
Momenteel volgt hij de opleiding tot Cranio sacraal therapeut

Wilt u meer over Jort te weten komen

Een aantal praktische zaken

Mindfulness

Jort is opgeleid bij het centrum voor mindfulness te Amsterdam tot trainer in categorie 1. Hij is lid van de beroepsvereniging VMBN onder nummer: 2015601

Adem- en ontspanningstherapie

Jort is adem- en ontspanningstherapeut volgens de methode van Dixhoorn. Dit is een drie jarige post HBO opleiding. Hij is lid en bestuurder van de Van Dixhoorn Vereniging adem- en ontspanningstherapeuten onder nummer 24119-R

AGB code onderneming

90067246

AGB code behandelaar

90108194

Kamer van Koophandel

60375787